“Herwijnen betekent letterlijk weiden van de heer.”

Nieuwbouwproject Engelenweide

Nieuwbouwproject Engelenweide komt in Herwijnen-Oost, een geliefde woonwijk tegen de dorpskern van Herwijnen. Voorzieningen zoals de supermarkt, de basisschool en het gezondheidscentrum zijn met 5 minuten lopen te bereiken. Vanuit uw nieuwbouwwoning heeft u prachtig vrij zicht over de fruitboomgaarden en het weidelandschap. Ook de Waal ligt op loopafstand. Hier is het heerlijk wandelen en fietsen.

Nieuwbouwwoningen Engelenweide

Project Engelenweide bestaat uit 24 nieuwbouwwoningen. Er zijn 5 verschillende typen woningen, passend bij uiteenlopende leefstijlen.

De tussenwoningen van type Waddestein en hoekwoningen van type Frissestein zijn zeer geschikt voor (jonge) gezinnen. Zoekt u als gezin meer ruimte, dan zijn er nog de twee-onder-een-kapwoningen van type Engelenburg. De levensloopgeschikte woningen van type Leyenburg zijn ideaal voor 55-plussers die op hun toekomst zijn voorbereid. Deze mini-twee-onder-een-kapwoningen bestaan uit twee woonlagen maar hebben wonen, slapen en baden alvast op de begane grond. Tot slot Huis Spijk. Deze vrijstaande woning biedt ultieme vrijheid en ruimte.

Locatie & bereikbaarheid

Wonen als de Heren van Herwijnen

De woningtypen van Engelenweide zijn vernoemd naar kastelen uit de vroegere omgeving: kasteel Engelenburg, kasteel Wadestein, kasteel Drakenburg van de familie Leyenburg en kasteel Frissestein. Huis Spijk werd waarschijnlijk al in de elfde eeuw gesticht door de Hollandse familie Van Arkel, rivalen van de kasteelheren van Herwijnen.
 
De naamkeuze van de woningen is geen toeval. In Engelenweide woont u royaal met volop keuzemogelijkheden om de woning om te toveren tot uw eigen paleis. Uiteraard zijn alle woningen gasloos en energiezuinig. Denkt u daarbij aan een duurzaam verwarmings- en ventilatiesysteem, zonnepanelen op het dak en vloerverwarming op de begane grond. Hier woont u als een Heer van Herwijnen.

Op de hoogte blijven?

Interesse in een van de woningen? Meld u aan en blijf op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen van nieuwbouwproject Engelenweide.

© Engelenweide | Alle rechten voorbehouden