‘Kopen met het oog op morgen!’

Levensloopbestendig!

Met de fraaie levensloopbestendige woningen in het project ‘Engelenweide’ in het mooie dorp Herwijnen bent u voorbereid op alle levensfasen. Dit type woning is geschikt om er, bij wijze van spreken, uw hele leven in te wonen.

De woningen worden meestal ontwikkeld met in het achterhoofd een grote doelgroep van mensen vanaf 50 jaar waarbij de kinderen het huis uit zijn. Een appartement is dan vaak een stap te ver, of zoals men zelf vaak zegt: ‘daar zijn we nog veel te jong voor’, maar een woning met wat minder ruimte in en om het huis zou op dat moment wel fijn zijn. Los van deze doelgroep past dit type woning ook goed bij kleinere gezinnen of ‘echte’ senioren. 

Gelijkvloers

De woningen beschikken over een fraaie benedenruimte met een slaapkamer en badkamer zodat gelijkvloers wonen mogelijk is. Vanuit de keuken is er dan directe toegang tot de tuin wat dan vaak beter aansluit bij de woonwens in plaats van een balkon. De efficiënte indeling zorgt voor veel wooncomfort. Doordat de woning binnen en buiten wat vaak kleiner is dan de huidige woning houdt u ook veel tijd over. Het onderhoud en de schoonmaak zijn bij deze woningen in een handomdraai gedaan.

Duurzaam

De woningen in het project Engelenweide zijn zeer energiezuinig, niet alleen goed voor het milieu maar ook voor de portemonnee! Met een zogenaamde ‘EPC’ (energieprestatie coëfficiënt) van rond de nul zal de energielast per maand extreem laag zijn. Daarnaast past de woning dus bij een grote doelgroep waardoor de woning ook zijn waarde goed zal behouden. De vraag bepaald immers de waarde van de woning!

Leo van Velzen,
Registermakelaar-­taxateur Vastgoed bij
Van Der Brugge

Op de hoogte blijven?

Interesse in een van de woningtypes? Meld u aan en blijf op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen van nieuwbouwproject Engelenweide.

© Engelenweide | Alle rechten voorbehouden